Vaše dete
može sve.

Aikido za decu: Borilačka veština uz koju prevazilazimo svaki izazov

1

Aktiviramo celo telo

Zahvaljujući različitosti poteza, Aikido koristi gotovo svaki mišić u telu. Kretanja, bacanja i padovi podstiču pravilan rast i razvoj dece, sprečavaju gojaznost i teraju nas da se krećemo nakon čitavog dana provedenog u školi ili ispred video igrica!

Razvijamo vijuge

Tehnikama kontrole i bacanja se branimo na pametan način. Čuvamo sebe i koristimo snagu napadača protiv njega samog. Učimo da i najteže izazove prevaziđemo umom – od napada u sali do teških zadataka u školskoj klupi!

2

3

Odrastamo u zdrave ljude

Na putu Aikida – putu ljubavi i harmonije – ne podstičemo nasilje. Učimo da se odbranimo od protivnika na način na koji ga nećemo povrediti. Probleme rešavamo nenasilnim putem. Kao pravi #MladiSamuraji, učimo da volimo i poštujemo jedni druge.

Od igre do tehnike

Treninzi ne treba da budu dosadni! Vežbamo i zabavljamo se. #MladiSamuraji treniraju nasmejani i uživaju u zabavnim igrama kroz koje lako uče Aikido principe i poteze!

Znamo da se odbranimo

Zahvaljujući jedinstvenom sistemu tehnika, Aikido mogu primeniti deca već od 5 godina starosti, bez obzira na svoju visinu ili snagu. Koristimo energiju napadača kako bi uradili bacanje ili tehniku kontrole. Učimo da živimo u miru i ljubavi, ali ako u surovoj realnosti ikada zagusti – bićemo itekako spremni.

Nasmejana družina!

U Aikidu nema takmičenja – ovde su svi jednaki. Niko nije “bolji” niti “jači” od onog drugog! Rastemo zajedno uz Aikido. Vežbamo tehnike uz osmeh u opuštenoj atmosferi kako bi poboljšali sebe. Stičemo drugare za ceo život!

Iskustvo je na našoj strani

Trener dečije grupe je Sensei Nebojša Naunović (4. Dan Aikikai Hombu). Sensei Nebojša je lincencirani Aikido trener sa preko 15 godina iskustva u radu sa decom. Sensei Nebojša trenirao je stotine dece svih uzrasta – od malih nogu do srednjoškolaca.

Vaše dete može sve.

Posetite besplatan probni trening.

Trenizi dečije grupe se održavaju ponedeljkom, sredom i petkom od 19h do 20h. Posetite besplatni probni trening bez obaveze da se učlanite. Garantujemo Vam da će Vaš mališan želeti da se vrati u našu salu!

Kliknite za kontakt informacije i lokaciju sale: